Το Emancipati Ensemble (Σύνολο Χειραφετημένων) είναι ένα όργανο ανάγνωσης του λόγου, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των προοδευτικών ιερέων που επιθυμούν να υιοθετήσουν νέες μορφές μάθησης για να διαφοροποιήσουν τις πηγές γνώσης τους. Το όργανο αποσκοπεί, όχι μόνο να διασφαλίσει ότι το θέμα μελετάται σε ένα περιβάλλον με υπερσυνδέσμους, κοινωνικά δίκτυα και κοινή χρήση δεδομένων, εμπλουτισμένο με εικόνα και ήχο, αλλά επίσης ότι το θέμα παρουσιάζεται με αντίθετα επιχειρήματα που προετοιμάζονται χάρη σε παραμετροποιημένο φιλτράρισμα και λογισμικό αντιστοίχισης περιεχομένου.

Ο Orkan Telhan είναι πολυθεματικός καλλιτέχνης, designer και ερευνητής. Οι μελέτες του εστιάζουν στο σχεδιασμό αντικειμένων, λογισμικού και μέσων που θίγουν σημαντικά ζητήματα κοινωνικής, πολιτιστικής και περιβαλλοντικής ευθύνης.

Ο Telhan είναι καθηγητής Καλών Τεχνών – Αναδυόμενων Πρακτικών Design στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια (ΗΠΑ) και διδάκτωρ Design και Υπολογισμού του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του ΜΙΤ. Τα ατομικά και συνεργατικά του έργα έχουν παρουσιαστεί διεθνώς σε διάφορες εκθέσεις ανά τον κόσμο: 13η Μπιενάλε Κωνσταντινούπολης, 1η Μπιενάλε Design Κωνσταντινούπολης, Armory Show 2015 Special Projects, Ars Electronica, ISEA, LABoral, Archilab, Architectural Association, Architectural League of New York, Μουσείο του MIT, Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ντητρόιτ και Νέο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης.

country

Τουρκία

year

2012